Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Çevrede tercih edilen, öğrenen ve öğreten okul olmak. Kültürel mirasımızı değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu´nun amaçları ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, bağlı olduğumuz tüm kurum, okul ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak ve çağın gereksinimlerine uygun bir hizmet sunmak; kurum, okul ve eğitim çalışanlarımızın olanak ve yeterliliklerini artırarak, etkililik ve verimliliklerini yükseltmek ve böylece Türk Milli Eğitim sistemine katkıda bulunmaktır.

Başarılar:

Isınma: Okulumuz doğalgaz sitemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hnsmehmetakifersoy.meb.k12.tr

Adres - Gülistan Mahallesi Muş Yolu Üzeri Hınıs/ERZURUM

Öğretim Şekli :Tam gün.

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Gülistan Mahallesi Muş Yolu Üzeri Hınıs/ERZURUM

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezindedir.Yürüyerek,taksi ve özel araçlarla ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Hınıs ilçe merkezinde bulunmakta olup,Erzurum iline uzaklığı 146 km´dir.